Drikke
Vinkurs 11. mars i Oslo - Tidenes smaking av Spanias beste viner

Vinkurs 11. mars i Oslo - Tidenes smaking av Spanias beste viner

Gå ikke glipp av denne supersmakingen der hele 144 forskjellige vinhus presenterer flere hundre av Spanias beste viner og hvor du får oppleve det beste av spansk reiseliv.
Redaksjonen
05 Mars 2013 - 14:30

Dette får du oppleve: Smak flere hundre spanske viner og opplev Spania som reisedestinasjon
Matservering: Nei. Hvitt brød serveres under smakingen av vinene.
Dette arrangementet passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Arrangementets format: Åpen smaking

Dato og tid: Mandag 11. mars 2013, kl. 18.00 - 21.00

Pris: kroner 350,- pr. person

Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo

Avbestillingsfrist: 03.03.13 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

Opplev Spania på sitt aller beste

Det er igjen duket for en unik vinopplevelse i det Den Spanske Ambassades Handelsavdeling i samarbeid med Spanias Turistkontor og Apéritif inviterer til arrangementet Viner fra Spania 2013.

Ikke mindre enn 144 av Spanias ledende vinhus vil være representert, og du vil kunne smake flere hundre viner i verdensklasse.

I tillegg vil du få oppleve Spania som destinasjon gjennom en egen reiselivsdel under arrangementet.
 
Hva er vel bedre enn å lære mer om Spania enn gjennom dette unike arrangementet hvor du vil finne en bredde du sjelden ser maken til?

Tradisjonelt og nyskapende

Helt siden fønikernes tid for flere tusen år siden har det blitt laget vin i Spania, og i dag regnes det som et av verdens aller viktigste vinproduserende land.

Gjennom de siste 40 år har Spania gjennomgått en stor modernisering av vinproduksjonen.

Dette har gitt oss vinelskere et vell av forskjellige vinstiler å velge blant, fra de tradisjonelle vinene laget på eldgamle, lokale druesorter, til mer moderne viner laget på internasjonale druer.

Her finner du alt fra sprudlende cava'er, via flotte hvitviner fra Rias Baixas, til klassiske Rioja'er og elegante Priorat-viner, for ikke å snakke om elegante sherryer, bare for å nevne noe.

Du får en unik mulighet til å bli bedre kjent med Spanias mange vinområder og deres spennende viner denne kvelden. 

Meld deg på ovenfor

Smakfullt og unikt arrangement

Denne kvelden vil representanter fra de enkelte vinhusene vise deg sine beste viner - du velger selv hvilke produsenter du ønsker å konsentrere deg om.

Arrangementet vil ta form av en åpen smaking med en rekke utstillere, hvor du selv kan velge hvem du vil besøke og hva du vil smake.

Du får også et unikt innblikk i Spania som reisemål presentert ved Spanias Turistkontor.

Kursavgiften dekker:

• Adgang for én person til arrangementet Viner fra Spania 2013
• Adgang for én person til reiselivsarrangementet 
• Smaksprøver under arrangementet
• Dokumentasjon på vinene som blir presentert

Gå ikke glipp av denne unike smakingen - meld deg på i dag! NB - Begrenset antall plasser! 

Viner fra Spania 2013 arrangeres av Den Spanske Ambassades Handelsavdeling i samarbeid med Spanias Turistkontor og Apéritif og med støtte fra EU.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist
+

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist

Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse
Dagens rett

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse

San Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør
Dagens rett

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør

Nå er aspargesen blitt så tilgjengelig og rimelig, at du fint kan la den spille hovedrollen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Sett tonen for sommeren med sjømat, musikk og vin
Matkurs og vinkurs
Vinmiddag i Oslo 13. juni

Sett tonen for sommeren med sjømat, musikk og vin

Den 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her