Vinkurs 11. september - Burgunds elegante viner

La dine sanser forføres av Burgunds makeløse viner idet vi smaker alt fra flott chablis, via hvit chassagne-montrachet til de lekreste røde burgundere.

Dette får du smake: 11 vellagete og representative viner fra Burgund og USA
Matservering: Nei. Kun hvitt brød mellom serveringene.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Foredragsholder: Véronique Drouhin-Boss, vinmaker
Kursets språk: Engelsk

Dato og tid: Onsdag 11. september 2013, kl. 18.00 - 20.30

Pris: kroner 545,- pr. person

Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo

Avbestillingsfrist: 01.09.13 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her .
 
Spørsmål? Send en mail .

Få førstehånds tips om nye kurs

Burgunds eleganse

Burgund regnes ikke uten grunn som ett av verdens aller beste vinområder.

Med perfekte forhold for vindyrking med det riktige jordsmonnet og optimal beliggenhet for vær og vind, lages det hvite og røde viner i toppklasse i hele Burgund.

Områdene Chablis, Côte de Nuits, Côte de Beaune, Côte Chalonnaise og Mâconnais er verdensberømte for sine uttrykksfulle viner laget av druetypene chardonnay og pinot noir.

Denne kvelden er det en av vinverdenens store kvinner, Véronique Drouhin-Boss, som gir oss et innblikk i Burgunds fantastiske viner.

Vi ser på hva som skiller Burgund fra andre vinområder, områdets historie og hvordan vinene lages i dag.

Du får smake hele 11 deilige viner , hvite som røde, og du får selv smake hvor stor forskjell årganger har å si i det vi smaker to forskjellige årganger av én av kveldens toppviner.

Vi skal også smake en helt spesiell og sjelden pinot noir fra Oregon i USA som vi sammenlikner med burgundrene under kurset.

Foredraget holdes på engelsk.

Gå ikke glipp av denne smakingen - meld deg på ovenfor.

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen