Vinkurs 21. mai i Oslo – Smak hundrevis av supre viner

I løpet av denne onsdagskvelden får du sjansen til å bli kjent med flere enn 500 viner fra 50 vinhus.

Finnes det noen bedre måte å bruke en maikveld på enn å lære mer om vin? Gjennom dette arrangementet vil du finne en bredde du sjelden ser maken til. Det blir storfint besøk fra 50 vinprodusenter, og du har en unik mulighet til å møte menneskene bak noen av verdens flotteste viner i det vi inviterer til Vårsleppet 2014.

Smaking og foredrag

Du får smake de deiligste musserende viner, friske hvitviner og roséer, samt elegante rødviner. Representanter fra de enkelte vinhusene viser deg sine beste viner - du velger selv hvilke produsenter du ønsker å konsentrere deg om. Arrangementet vil ha form som en åpen smaking med en rekke utstillere.

Her er alle de spennende vinene du kan smake

Du vil også kunne delta på foredrag i løpet av kvelden. Det er ingen påmelding til disse, men det er først til mølla-prinsippet som gjelder. Mer informasjon får du ved oppmøte.

Ta med din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig vinsmaking på Vårsleppet 2014.

Kursavgiften dekker:
• Adgang for én person til arrangementet Vårsleppet 2014
• Smaksprøver under arrangementet
• Dokumentasjon på vinene som blir presentert
• Foredrag

Dette får du oppleve: Smak de beste vinene fra 50 vinhus - flere hundre viner å velge blant og gratis foredrag.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Arrangementstype: Åpen smaking.

Dato og tid: Onsdag 21. mai 2014, kl. 16.00 –  ca. 20.30.
Sted: Posthallen, Prinsens gate 11, 0151 Oslo.
Pris: kroner 395 pr. person.
Avbestillingsfrist: 11.05.14 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no . Spørsmål? Send en mail .

 

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen