Vinkurs 3. desember i Oslo - Ost og vin i perfekt harmoni med Bølgen

En av Norges fremste vineksperter, Toralf Bølgen, lærer deg denne kvelden hvordan du skal kombinere ost og vin perfekt.

Herlig, moden ost er for mange den perfekte avslutning på et måltid, eller bare et deilig måltid i seg selv.

Med de rette vinene til ostene blir smakene av både ost og vin fremhevet slik at du får en helt ny opplevelse av ost og vin i kombinasjon.

Bli en mester på ost og vin med Toralf Bølgen

FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Gå til påmeldingslenken her  

Hvilke oster skal jeg velge?

Denne kvelden får du smake hele 10 herlige modne oster fra så vel hjemlige trakter som det store utland.

Til ostene får du servert et godt utvalg av flotte viner, det hele presentert av ingen ringere enn Toralf Bølgen .

Vi skal denne kvelden ta for oss noen av de mest typiske ostene som er manges favoritter til den store ost- og vinkvelden.  

Dette er ostene du får smake denne kvelden:

Fast hvitost:

Kittmodnet ost:

Hvitmuggoster:

Blåmuggoster:

Til ostene serverer vi også kjeks som gjør de deilige ostene enda bedre - Sætres beste .

Vi tar forbehold om enkelte endringer i ostene som presenteres under kurset.

FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Gå til påmeldingslenken her

Hva kan du lære?

Det er med glede vi igjen kan ønske velkommen til vinens verden sammen med en nestor innen vinens verden - Toralf Bølgen .

Denne kvelden vil han lære deg mer om hvordan du setter vin til ost og leder deg gjennom en smaking av ikke mindre enn 13 flotte viner.

Toralf Bølgen er tidligere Norgesmester for vinkelnere og han står bak en rekke prisbelønte bøker. Han er i disse dager høyaktuell med sin bok "Ost og vin" hvor han tar for seg 60 klassiske oster og deres tilbehør på tallerken og i glass, samt gir deg en rekke deilige oppskrifter med ost.

• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="bolgen"> Les mer om Toralf Bølgen her

Disse vinene får du smake denne kvelden:

Champagne Arlaux Premier Cru Brut Grande Cuvèe (91256)

Vi tar forbehold om enkelte endringer i de oppsatte vinene.

Ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse - meld deg på i dag.

  (klikk) 

Tid: Mandag 3. desember 2012 kl. 18.00 - 20.30
Pris: kroner 495,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Påmeldingen er bindende.

Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 25.11.12 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her .

Spørsmål? Send en mail .

 

En mester innen vin

Toralf Bølgen er uten tvil en av Norges ledende vineksperter. Sammen med sin gode venn Trond Moi har han en rekke restauranter flere steder i landet under navnet Bølgen & Moi.
 
Han er tidligere Norgesmester for Vinkelnere og han står bak en rekke prisbelønte bøker. I disse dager er han høyaktuell med sin nye bok "Ost og vin" hvor han tar for seg 60 klassiske oster og deres tilbehør på tallerken og i glass, samt gir deg en rekke deilige oppskrifter med ost.
 
"Ost og vin" er med andre ord ment å gi deg informasjon, og ikke minst inspirasjon til virkelig å kose deg med oster og dertil hørende viner i utsøkt kombinasjon.

Les mer om "Ost og vin" her

Rikt forfatterskap

  Ved siden av sitt virke som vinkelner og restauratør, har Toralf Bølgen skrevet en rekke bøker om mat, vin og brennevin. Han står blant annet bak den prisbelønte boken "Historien om cognac, Calvados og Armagnac".
 
For en tid tilbake lanserte han boken "Bølgens Vin" - for deg som vil nyte vin og lære litt mer om vinen du drikker.

Av andre bøker kan nevnes kokeboken "Mat og Vin" , "Champagne - Diva og Dronning" og "100 viner og vinopplevelser".
 
Høsten 2006 lanserte han sin store bok om Fisk og vin i samarbeid med Trond Moi og sine gode kolleger ved Bølgen & Moi.
Over bokens 380 sider får vipresentert 200 oppskrifter på fisk og skalldyr med tilhørende vinanbefalinger.
 
Her blir alt fra abbor til ål tatt for seg og du bil finne såvel tradisjonelle som eksotiske retter i forskjellige vanskelighetsgrader. Dette er en flott bok for alle som er glade i noen av våre aller beste råvarer, nemlig fisk og skalldyr.
 
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Gå til påmeldingslenken her

Finalist i Beste norske kokebok 2008

Høsten 2008 så kokeboken "Kjøtt & Vin" fra Bølgen & Moi dagens lys.
 
I sterk konkurranse fra mer enn 30 andre kokebøker ble den plukket ut som en av fem finalister til Apéritif og Norli sin konkurranse Beste norske kokebok 2008 .
   
Kjøtt & Vin gir deg 175 oppskrifter på det meste av det du kan tenke deg innen kjøtt, alle rettene kommer selvfølgelig med drikkeforslag satt av Bølgen. Les mer om boken her .
 
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Gå til påmeldingslenken her
 
Foto: iStockphoto

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen