Vinkurs 4. desember - Smak legendariske amaroner i Oslo

Smak noen av Italias beste viner. Deriblant seks amaroner, og en av dem i tre ulike årganger, helt tilbake til 1997.

Dette får du smake: 9 eksklusive viner fra Veneto
Matservering: Nei. Kun hvitt brød mellom serveringene.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Foredragsholder: Raffaele Boscaini, eier av Masi Agricola
Kursets språk: Engelsk

Dato og tid: Onsdag 4. desember 2013, kl. 18.00 - 20.30

Pris: kroner 545,- pr. person

Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo

Avbestillingsfrist: 24.11.13 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her .
 
Spørsmål? Send en mail .

Kurset holdes i Stavanger 5. desember

Her kan du bestille gavekort på kurs

Amarone i flere årganger

Italia lager noen av verdens mest ettertraktede viner, og i naturskjønne omgivelser i nærheten av Verona og Gardasjøen, finner vi et av de mest berømte vinområdene - Veneto, og deres fabelaktige amaroner.

Amarone regnes for noe av det aller beste du kan få innen vin, og etter at druene forsiktig har blitt høstet legges de på tørkeloftet hvor de får lov til å konsentrere sine aromaer.

Mens druene ligger på store brett, sørger en konstant lufting for at de mister 30 - 40 prosent av væsken før de presses uhyre forsiktig.

Vi får besøk av ingen ringere enn en av Venetos mest betydningsfulle vinpersonligheter, Raffaele Boscaini , denne kvelden. Han lærer oss mer om området Veneto, dets elegante viner og historien bak amarone.

Her vil du selv kjenne hvor stor forskjell det er på forskjellige amaroner, samt at du får en unik mulighet til å smake hvordan amarone utvikler seg ved lagring når vi serverer hele tre årganger av en topp-amarone tilbake til 1997.

Amarone-viner har nemlig en meget spennende utvikling etter ca 12 - 15 år hvor den skifter karakter - bli med og oppdag dette du også!

Du får smake viner fra legendariske vinmarker i Valpolicella som alle har optimal solhelling, og som siden 1100-tallet har hatt et urokkelig renommé.

Vi nøyer oss ikke med det denne kvelden. Du får også oppleve bredden av Venetos vinmaking gjennom tre andre unike viner.

Foredraget holdes på engelsk.

Les mer om amarone her

Gå ikke glipp av denne smakingen - meld deg på ovenfor.

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen