Vinmonopolet gir nettkunder forsprang

Vinmonopolet gir nettkunder forsprang

Fredag blir ny lanseringsdag polnyhetene. Samtidig får kunder som bestiller på nett en times forsprang.
31 Juli 2012 - 18:00

Når septembernyhetene slippes på Vinmonopolet, er det ikke lenger første lørdag i måneden som gjelder som lanseringsdag. Fredag blir nå fast nyhetsdag for de faste nyhetsslippene annenhver måned fremover.

- Vinmonopolet har fått kritikk for i forbindelse med lanseringer av knapphetsprodukter i BU. Vi har utredet ulike alternativer for å løse denne utfordringen, og kommet frem til at ny lanseringsdag og en times forsalg i nettbutikken, vil møte utfordringene på en bedre måte, sier Jan Espen Aronsen, varefaglig pressekontakt i Vinmonopolet, til Adresseavisen.

Han understreker at kunder i hele landet nå får like store sjanser til å sikre seg varer det finnes få av.

- Alle vil komme i samme kø, først til mølla-prinsippet vil gjelde, sier Aronsen. Han håpe butikkundene også vil synes det er positivt å ha nyhetene tilgjengelig fra fredag.

– Butikkene kan legge bestilling på BU-nyheter for lagerføring på lokal liste og direkte for kundeordre fra fredag kl. 9.00, én time etter nettbutikken. Mange butikker har også gitt innspill om at fredag er en bedre dag å tilrettelegge for nyhetslansering enn lørdag, sier han.

LES OGSÅ: Panteflaskene tilbake på polet

Nye fokusområder

Han varsler også endringer når det gjelder fokusområdene.

– Fra 2013 vil vi endre på fokusområdene. Det nye konseptet handler om drikke til mat, og butikkene vil selv bestemme hvilke varer som skal settes i «drikke til mat-reolen», opplyser Aronsen.

Planlagte temaer i 2013 er kylling, lam og laks.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline
Dagens rett

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline

Lakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt
Dagens rett

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt

Bruker du skiver av lammelår, får du en usedvanlig smakfull gryterett som ikke krever mer enn noen strakser av forberedelser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline
Dagens rett

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline

Lakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt
Dagens rett

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt

Bruker du skiver av lammelår, får du en usedvanlig smakfull gryterett som ikke krever mer enn noen strakser av forberedelser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her