Dagens rett

Wok med marinert svinekjøtt og nudler

Vi woker sammen en varmende rett denne torsdagen. Husk at svinekjøtt er magert og slankende, men at nudlene i seg selv ikke er det. Men her er også masse deilige grønnsaker, så vi er ikke i tvil om at dagens middagsforslag uansett faller i smak hos de aller fleste av oss.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Wok med marinert svinekjøtt og nudler

Antall porsjoner

2

Ingredienser

300 g renskåret svinekjøtt i strimler
1 båt. hvitløk
1 ts finhakket frisk ingefær
2 ss søt soyasaus
½ stk. rød chili
1 pk. nudler
3 ss olje til steking
½ stk. purre
½ stk. rød paprika
1 stk. gulrot
½ stk. løk
½ ts pepper

Fremgangsmåte

Finhakk hvitløk, chili og ingefær og bland sammen med kjøttet og soyasausen. Marinér i ca. ½ time. Skjær løk, purre, paprika og gulrot i ringer og biter. Kok nudlene etter anvisningen på pakken, sammen med krydderblandingen.

Fres kjøttet raskt (2-3 minutter) i olje i to omganger på sterk varme. Ta ut kjøttet.

Fres grønnsakene og bland i kjøttstrimlene. Bland i nudlene forsiktig til slutt. Smak til med soyasaus, pepper og evt. salt.

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen