Dagens rett

Wok med pølser

Pølser er mer enn grill og wiener. De store matvarebutikkene har ofte svært mange godbiter i kjølediskene sine, og det er gjerne disse som vekker størst begeistring når middagen serveres. I dag er det imidlertid småpølser som trakteres, og en sydfransk rødvin passer god til hele retten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Wok med pølser

Antall porsjoner

4

Ingredienser

500 g småpølser
2 ss olje
1 pose wokblanding eller friske grønnsaker (som 200 g brokkoli, 1 løk og 150 g bønnespirer)
1 pose ferdig woksaus
1 ss maisennamel
1 ts buljonpulver
½ ts kanel

Woksaus med chili:
2 ss soyasaus
1 ss chilisaus
½ dl buljong
ca. ½ ts maisennamel

Fremgangsmåte

Varm oljen i woken til det ryker og stek pølsene raskt. Ta pølsene ut og fres grønnsakene et par minutter.

Legg pølsene tilbake i woken sammen med grønnsakene. Bland sammen ingrediensene til sausen og hell over. La det tykne litt.

Woksausen:
Bland sammen alle ingrediensene til sausen og hell over woken. Kok opp og smak til.

Server med kokt ris elller brød.

Sendt inn av

Foto: Kai Nordrum

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen