Dagens rett

Prøv denne lettlagete wokpannen med kylling

Med denne gode oppskriften lager du raskt en fest midt i uken, og når du marinerer kyllingen blir woken om mulig enda bedre.

Dagens asiatiskinspirerte rett har egentlig alt, for den er enkel, rask og sunn. Og som om ikke det var nok, den smaker aldeles nydelig.

Slik blir du en kløpper med woken

De beste oppskriftene med kylling

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Wokpanne med marinert kylling

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

25 minutter

Ingredienser

4 kyllingfileter
olje til steking

Sur-søt marinade:
6 ss flytende honning
6 ss vineddik
6 ss soyasaus
6 fedd hvitløk, knust
3 ts frisk, finhakket ingefær

Wokgrønnsaker:
2 paprika
1 squash
1 brokkoli
10-12 asparges
1 fennikel
2 gulrøtter
2 løk

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene til marianden.

Skjær kyllingfileten i tynne strimler og mariner kjøttet så lenge du har tid, gjerne over natten i kjøleskap.

Stek litt og litt av kjøttet om gangen raskt over høy varme i en wok eller stekepanne med høye kanter.

Kutt grønnsakene i grove biter.

Ta opp kjøttet og stek grønnsakene til de er så vidt møre. Ha kjøttet tilbake i pannen og la alt bli varmt.

Server med nudler, couscous eller ris. Søt chilisaus smaker godt til.

Oppskrifter på wok

Sendt inn av

Foto: Alf Børjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Foto: Matprat.no

Forsiden akkurat nå

Til toppen