Wolfgang Töpper fra Grand til Akerrestaurantene

Wolfgang Töpper, 36, er ansatt som administrerende direktør.

Han har meget bred erfaring og god praksis fra Tyskland, Mellom-Europa, Sør- Afrika og Norge. Töpper er utdannet kokk og har senere arbeidet som bankettsjef, soussjef, adm. kjøkkensjef og restaurantsjef. Han kommer fra stillingen som restaurantdirektør på Grand Hotell i Oslo.
 
Akerrestuarantene AS driver serveringsvirksomhet på Kaer Brygge. Gjennom DS Lousie Restaurant & Bar, Café Albertine og på Lekter`n har det vært servering kontinuerlig siden Aker Brygge ble etablert i 1986. Selskapets eiere og styre er uforandret, men det er gjort følgende endringer i administrasjonen som nevnt ovenfor.
 
Apéritif tar gjerne i mot meldinger om nyansettelser, nyutnevnelser eller om medarbeidere som gjør karriere i din virksomhet.
 
Send teksten som e-post til oss.Har du et bilde, kan du sende det samtidig. Hvis du ikke har bildet elektronisk, kan du sende det sammen med den skriftelige meldingen til Apéritif Nett AS, Universtitetsgt. 12, 0164 Oslo og merke det med nytt om navn.

Forsiden akkurat nå

Til toppen