Marinade - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 25 April 2019 - 16:13

    Dette kurset trenger du for å imponere alle med grillmat i sommer

    Er du en av dem som synes himmelen er nærmest med et godt stykke grillet biff på tallerkenen? Eller vil lære å steke kylling på ølboks og utbene en hel lammebog, samt grille den? Da er dette kurset for deg.
    25. april 2019
  • 29 Desember 2015 - 02:30

    Lag en vri på gravlaksen

    Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.
    29. desember 2015
  • 11 Juli 2015 - 02:00

    En så saftig rett kan du ikke si nei til

    Ok, det finnes selvsagt de som ikke spiser kjøtt. Men ideen bak denne retten kan brukes også for en vegetarrett. Her er oppskriften.
    11. juli 2015
  • 08 Juni 2014 - 11:45

    Slik lager du den perfekte marinaden

    Vi har den geniale marinaden, du velger råvaren. Enten du foretrekker kylling, laks, svin eller tunfisk, fungerer denne oppskriften.
    08. juni 2014
  • 08 Mai 2014 - 11:38

    Kylling er godt på grillen

    Kylling kan varieres i det uendelige, også som grillmat, mye takket være bruk av marinader. Her er gode oppskrifter på et vellykket møte mellom kylling og grill.
    08. Mai 2014
  • 09 Desember 2002 - 02:01

    Kylling er mager førjulsmat

    Juletiden setter som regel spor etter seg, både her og der. Det merker de fleste av oss når vi står på vekta i det nye året. Kylling og kalkun er, i motsetning til tradisjonell julemat, svært magert kjøtt. Kos deg med hvitt kjøtt - og start gjerne allered
    09. desember 2002