Ryst alle ingrediensene sammen med is og ingefær. Sil over i et avkjølt cocktailglass. Pynt med appelsinskall.
Prøv en av våre andre drinker med vodka
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne drinken er komponert av Sult og Tørst bar i Oslo.
Ryst alle ingrediensene sammen med is og ingefær. Sil over i et avkjølt cocktailglass. Pynt med appelsinskall.
Prøv en av våre andre drinker med vodka
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Sult og Tørst bar i Oslo.
Lakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.
Les hele sakenBruker du skiver av lammelår, får du en usedvanlig smakfull gryterett som ikke krever mer enn noen strakser av forberedelser.
Les hele sakenSørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.
Les hele sakenK2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.
Les hele sakenGi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenDet går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.
Les hele saken