Ha alle ingrediensene unntatt ginger ale (ingefærøl) i en cocktailshaker med is og rist godt.
Fyll et høyt drinkglass (highballglass) med is og sil drinken over, topp opp med ginger ale og pynt med et cocktailbær.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Ha alle ingrediensene unntatt ginger ale (ingefærøl) i en cocktailshaker med is og rist godt.
Fyll et høyt drinkglass (highballglass) med is og sil drinken over, topp opp med ginger ale og pynt med et cocktailbær.
Sendt inn av Hans Just
Denne superenkle drinken, Paradise Beach, har mye deilig sommersmak og er leskende som få.
Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.
Les hele sakenDenne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.
Les hele sakenSan Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.
Les hele sakenNå er aspargesen blitt så tilgjengelig og rimelig, at du fint kan la den spille hovedrollen.
Les hele sakenDen 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.
Les hele sakenBlant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.
Les hele saken