Ha bitter, likør, sitronsaft og sukkerlake i en shaker med is. Rist godt og sil over i et rocksglass med is. Topp opp med Carlsberg/lager.
Mikset av Chris Grøtvedt, The Thief
Foto: Julie H. Amundsen
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
2 cl Angostura Bitter
2 cl Bols Amaretto
2 cl friskpresset sitronsaft
2 cl sukkerlake (2:1)
Carlsberg/lys lager
Du må ikke like whisky for å elske denne drinken. Ingefæren pakker inn og limesmaken frisker opp røyksmaken fra whiskyen. En drink du kommer til å lage flere ganger.
Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.
Les hele sakenBlant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.
Les hele sakenNå er aspargesen blitt så tilgjengelig og rimelig, at du fint kan la den spille hovedrollen.
Les hele sakenSørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.
Les hele sakenDen 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.
Les hele sakenFor her får du bedre vin enn på de fleste «tabepnaer».
Les hele saken