Italia på tallerkenen - med deg bak grytene
Lær å trylle frem autentiske italienske smaker fra selv de enkleste smaker. Bølgen & Mois kokker viser deg hvordan.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Lær å trylle frem autentiske italienske smaker fra selv de enkleste smaker. Bølgen & Mois kokker viser deg hvordan.
Les hele sakenDe proffe kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg alle triksene slik at sjømaten blir perfekt og du blir en helt rundt middagsbordet.
Les hele sakenLammekjøtt er det norske landbruks stolthet. Kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg å tilberede lammekjøttet slik det fortjener. Ikke bare selve steken, men også alt det andre deilige du kan bruke kjøttet til.
Les hele sakenDen 7. februar inviterer vi til ekstra smaksrik femretters middag med velvalgte viner fra Emile Beyer i Alsace.
Les hele sakenKokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg alle triksene slik at kjøttrettene du lager blir som proffenes, hver eneste gang.
Les hele saken31. oktober inviterer vi til festaften med Trond Moi på Høvikodden
Les hele sakenDet er med stor glede vi nå kan presentere vårt populære vinkurs med en av landets fremste vineksperter, Toralf Bølgen, nå også i Stavanger. Han lærer deg hvordan du kombinerer mat og vin på beste måte slik at du får mer ut av dine mat- og vinopplevelser.
Les hele sakenLa mesterkokken ta deg steg for steg gjennom en femretters nyttårsmeny sammensatt av sesongens beste råvarer. Du lærer også hvordan du skal finne gode viner som passer til.
Les hele saken24 år gamle Henrik Dahl Jahnsen er en av de yngste VM-deltakerne gjennom tidene. Men lar ikke alder stå mellom.
Les hele sakenMesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDen 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenVi byr på fabelaktige viner fra California kombinert med utsøkt mat i historiske omgivelser den 30. mai.
Les hele sakenGi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenMen kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.
Det er i hvert fall litt av hva de i alt 80 testede nyhetene innen øl, sider og brennevin dekker.
De holder nemlig veldig høy kvalitet samtidig som de gir veldig god valuta for pengene, også sammenlignet med polprisen.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Den er ikke alene om å komme fra et relativt nyetablert destilleri, og samtidig vise muskler så det holder.
For her får du bedre vin enn på de fleste «tabepnaer».
Les hele sakenMen kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.
Les hele sakenSørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.
Les hele sakenK2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.
Les hele sakenNå er aspargesen blitt så tilgjengelig og rimelig, at du fint kan la den spille hovedrollen.
Les hele sakenLakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.
Les hele saken