Hverdagsmiddagen blir ikke bedre enn pasta med sei, tomat og basilikum
Sei blir smaksrik tirsdagsmat når vi plusser på pasta og en rik tomatsaus. Velger du fersk pasta, blir måltidet ganske sikkert enda mer vellykket.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sei blir smaksrik tirsdagsmat når vi plusser på pasta og en rik tomatsaus. Velger du fersk pasta, blir måltidet ganske sikkert enda mer vellykket.
Les hele sakenNår du pakker sei inn i pasta og tomatsaus, blir dette er potensiell favoritt for hele familien. Oppskriften er unnagjort på et øyeblikk.
Les hele sakenIngen barn (eller voksne) sir nei til en slik måte å få fiskemiddagen servert på.
Les hele sakenSei, blåskjell og reker mister hverdagspreget i denne smaksrike fiskegryten. Perfekt når det er mange til bords.
Les hele sakenMed agurk i sausen blir denne ellers så fyldige pastaretten litt lettere og mer sommerlig.
Les hele sakenAltfor mange tror at sei bare kan serveres med løk. Prøv denne oppskriften og bli overbevist om noe annet.
Les hele sakenEn kraftig tomatsaus løfter smaken ytterligere.
Les hele sakenFiskekaker får en ny dimensjon når du serverer dem som i denne oppskriften med thailandsk inspirasjon.
Les hele sakenNår både kroppen og lommeboka trenger en lettere løsning, finner du den finner her.
Les hele sakenDet er ikke så mye som skal til for å gjøre selv en tirsdagsmiddag ekstra spennende.
Les hele sakenSeibiff med løk behøver slett ikke være så traust som mange tror. Det er bare å ta en titt på denne oppskriften.
Les hele sakenSaftige nystekte seiburgere smaker himmelsk og gjør denne januartorsdagen ekstra god.
Les hele sakenNydampet fisk er veldig lekkert og ikke minst lettlaget på en ukedag.
Les hele sakenBlåmuggost er ikke så vanlig til fisk, men har du dilla allerede, må du prøve denne kombinasjonen. Om du ikke har det, bytt ut med en annen mildere kremosttype.
Les hele sakenHverdagshelten seibiff med løk får her en annen og mye friskere vri.
Les hele sakenEn frisk smaksrik og vårlig oppskrift som skapt for påsken.
Les hele sakenTemaki er den enkleste sushiformen å lykkes med hjemme, og du kan med god samvittighet doble porsjonene for dette smaker knallgodt.
Les hele sakenDenne ekstra smaksrike vrien på sei gjør både smaksløkene og alle rundt bordet fornøyde samtidig som investeringen er minimal på alle måter.
Les hele sakenDenne fiskeretten kan du uten problem servere også til festmåltidet.
Les hele sakenFermentert kålrot erstatter tacoskjellene, kjøttdeigen er byttet ut med marinert sei og tacosausen er laget av plomme. Det er bare guacamolen som har fått være i fred.
Les hele sakenSei er for mange ensbetydende med seibiff med løk, men denne flotte vrien viser at hverdagsfisken har festpotensial.
Les hele sakenCeviche er både syrlig og med et lett chilibitt, og det er en av suksessfaktorene bak denne retten. I denne oppskriften får den mer syre, og noe sødme fra appelsinen samt økt metthetsfølelse fra avocadoen.
Les hele sakenDenne oppskriften er veldig rask å lage, men du belønnes med mye smak for en liten investering både i tid og penger.
Les hele sakenDen innebærer andre lett tilgjengelige råvarer, er rask og lage, og kan brukes både som forrett og hovedrett.
Les hele sakenSei er en undervurdert råvare. Prøv denne oppskriften og blir overbevist om hvor mye smak denne fiskesorten har.
Les hele sakenDenne oppskriften sikrer deg et velsmakende fiskemåltid på et øyeblikk. Suprere hurtigmiddag skal du lete lenge etter.
Les hele sakenFisk midt i uka er styrt av hva som finnes i fiskedisken. Her finner du gode forslag med utgangspunkt i torsk, sei, kolje, laks og ørret.
Les hele sakenDenne fiskepakken kommer til å bli familiens nye fiskefavoritt. Enkelt og svært så rask å lage. Her er oppskriften.
Les hele sakenSeien marieneres i lime mens du lager salsaen. Middagen er øyeblikkelig klar.
Les hele sakenDet er ikke mer som skal til for å gjøre den hverdagslige seien festfin enn litt ost, urter, sesamfrø og tomat. Denne oppskiften er superenkel.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDen 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenVi byr på fabelaktige viner fra California kombinert med utsøkt mat i historiske omgivelser den 30. mai.
Les hele sakenGi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenMen kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.
Det er i hvert fall litt av hva de i alt 80 testede nyhetene innen øl, sider og brennevin dekker.
De holder nemlig veldig høy kvalitet samtidig som de gir veldig god valuta for pengene, også sammenlignet med polprisen.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Den er ikke alene om å komme fra et relativt nyetablert destilleri, og samtidig vise muskler så det holder.
For her får du bedre vin enn på de fleste «tabepnaer».
Les hele sakenMen kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.
Les hele sakenSørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.
Les hele sakenK2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.
Les hele sakenNå er aspargesen blitt så tilgjengelig og rimelig, at du fint kan la den spille hovedrollen.
Les hele sakenLakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.
Les hele saken