Nå er det tid for elg. Prøv en av disse oppskriftene
Skogens konge fyller kjøttdiskene og landets frysere. Se alt det gode du kan lage med det velsmakende elgkjøttet.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Skogens konge fyller kjøttdiskene og landets frysere. Se alt det gode du kan lage med det velsmakende elgkjøttet.
Les hele sakenMens sursteken godgjør seg, kan du varte opp med en god viltgryte denne søndagen. Du får begge oppskriftene her.
Les hele sakenDet blir fest og moro når stjernekokken Trond Moi lærer deg å lage lekre retter av vilt. Kvelden avsluttes med et festmåltid.
Les hele sakenDa er det på tid å be inn på et festmåltid med reinsdyr i hovedrollen.
Les hele sakenEn virkelig klassisk reinsdyrstek med rik god saus, sopp og tyttebær kan ingen si nei til. Bare følg denne oppskriften, så er du sikret suksess.
Les hele sakenI løpet av en ettermiddag og kveld lærer du både å lage de lekreste viltretter og ikke minst får du muligheten til å nyte dem etterpå. Dessuten kan du invitere med deg gjester. Dette unike matkurset må du få med deg.
Les hele sakenDenne deilige munnfullen koster bare 149,90 og er noe alle kan unne seg til høstlig vilt. Legger du på 10 kroner, får du enda mer karakter i glasset.
Les hele sakenNår du trenger litt ekstra rødvinsvarme, er denne spanjolen som skapt for deg. Få viner gir så mye for pengene.
Les hele sakenBurgeren blir ekstra god med kjøtt av skogens konge. Prøv denne lettlagete oppskriften.
Les hele sakenDenne reinsdyrpannen har både mye smak og er rask å lage. Perfekt etter årets første søndagstur.
Les hele sakenBak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av årets aller beste kokebøker.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDen 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenDen anerkjente vinprodusenten, Joyce Wine, lar deg oppdage fem flotte viner i perfekt harmoni med en 5-retters meny fra nyåpnede Bon Lio.
Les hele sakenDen 22. april inviterer vi til en unik vinsmaking hvor du får smake 10 viner fra et av verdens mest berømte hvitvinsområder, Chablis.
Les hele sakenBli med når ASIA Aker Brygge serverer 5 delikate snacksretter, nøye sammensatt for å komplementere fem spennende viner fra vinprodusenten, Toni Hartl.
Les hele sakenOpplev 9 smakfulle viner fra kjente regioner som Burgund, Bordeaux og Rhône, til skjulte perler fra Frankrikes minste vinregion – Jura.
Les hele sakenDen 8. april har du en unik mulighet til å smake deg gjennom 16 eksklusive pinot noir-viner fra den anerkjente tyske produsenten Solveigs Weinkeller.
Les hele sakenDe holder nemlig veldig høy kvalitet samtidig som de gir veldig god valuta for pengene, også sammenlignet med polprisen.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Den er ikke alene om å komme fra et relativt nyetablert destilleri, og samtidig vise muskler så det holder.
Men det er i de høyere prisklasser at moroa er. Blant de rimelige vinnyhetene er det heller begredelig. Dog med noen unntak av gode kjøp i midtre prisklasser.
Ikke fordi den er gunstig priset, men fordi den er unik. Men det finnes også mange andre viner til langt lavere priser som fortjener en vurdering med tanke på kjelleren.
Den sprø bunnen møter myk og syrlig topping. Du må trolig lage dobbel porsjon, så godt er det.
Les hele sakenVi tar deg med til Oslos nye storstue og dens imponerende vinsamling, en perle av en bar i Palma, Mallorca, ser på dansk rom, blir kjent med et "nytt" vinområde på Sardinia og hyller kvinnene.
Les hele sakenAlbert Bichot er første produsent til å sende et lass med vin over Atlanteren med det første moderne seilfraktskipet for denne type gods.
Les hele sakenI konkurransen Norges beste drikke, ble fruktvinprodusenten i Ås og sidermakeren fra Hardanger de som fikk flest toppskår.
Les hele sakenSiden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.
Les hele sakenVinene fra Artuke og Artadi er god dokumentasjon på det enorme potensialet Rioja har for å lage viner med karakter fra voksestedet. Enkeltvinmarksviner er kommet for å bli – men det er fortsatt mye å gå på.
Les hele saken