Franske fiskeboller er svært luftige og delikate - de kan serveres i kraft, med saus eller i en klassisk rett som vol au vent.
Franske fiskeboller er svært luftige og delikate - de kan serveres i kraft, med saus eller i en klassisk rett som vol au vent.
Denne tyrkiske frokost-/brunsjretten gir en kicktart på dagen.
I Marokko og langs Middelhavet kalles fiskeboller for kefta eller kofta. De lages ofte med sardinfilet, men her hjemme kan du bruke sild, eller annen type fisk.
Pisket sjokoladepannacotta, bringebærpannacotta, lekker brownie og god karamellsaus, en perfekt nyttårsdessert som sikrer en god avslutning!
Bak det skumle utseendet skjuler det seg en saftig muffins som både små og store vil sette pris på.
Modne pærer er perfekt i en kake som denne. Resultatet er en supersaftig og holdbar kake.
Det finnes knapt noen dessert som smaker bedre enn sjokoladefondant. Vi gir deg oppskriften som får tennene til å løpe i vann selv etter et stort måltid.
Dette er garantert en rett som får bein å gå på. Du kan servere de ved siden av kjøtt eller fisk. De duger også som en liten godbit når det måtte passe.
Du skal være ganske kresen hvis du ikke liker eplekake. Her en enkel oppskrift som gjør au du kan servere den i løpet av en drøy halvtime.
Goro er en av våre eldste julekaker. De smaker av kardemomme og smør med et hint av sitrus. Kakene er tynne og sprø. Deilige til kaffen.