Denne deilige løkpaien sies å komme fra Nice, og egner seg godt til lunsj.
Denne deilige løkpaien sies å komme fra Nice, og egner seg godt til lunsj.
En saftig og smakfull julestjerne laget av hvetedeig med fyll av mørk sjokolade, appelsin, rørsukker og kanel.
Det tar litt tid å lage disse snurrene, men det er vel verd investeringen. Det blir en stor porsjon og snurrene kan fint fryses.
Det er mye enklere enn du tror å bake croissanter. Følg oppskriften vår, og vi kan garantere at du kommer til å gjenta baksten.
Disse kanelbollene er deilige og enkle å bake.De skal nemlig kaldheves og mens det skjer kan du gjøre noe annet
Byggbrød med tranebær og hasselnøtter er et sunt og grovt brød. Brødet passer ypperlig til en god ost eller en varm suppe.
Prinsessekake er en uimotståelig bollekake med deilig tykk vaniljekrem og som her toppet med sommerens friske bær.
Å bake bollene på denne måten er ekstra raskt og ikke minst får du en saftighet du skal lete lenge etter.
Iskrem og bær i et kremmerhus av søt gjærbakst som smaker deilig nybakte. De blir opplagt en av barnas favoritter. Sikkert også hos de voksne.
Denne kringlen fylt med godsaker som marsipan, pistasjenøtter og bringebær er helt uimotståelig. Perfekt til morsdag eller farsdag, bursdager eller skoleavslutninger.
Julefocaccia med smak av tranebær og valnøtter serveres med godt julepålegg eller olivenolje og litt flaksalt.
Disse luftige rundstykkene er enkle å lage av fint hvetemel, vann, salt og gjær. De smaker aller best nybakte med pålegg, eller til middag.