Denne deilige løkpaien sies å komme fra Nice, og egner seg godt til lunsj.
Denne oppskriften kan godt brukes som et vegetarisk alternativ, minus torsken altså, siden den har så stor smaksintensitet og trenger bare litt ris ved siden av for å gi god metthetsfølelse.
Kamskjell tåler en del smak i tilbehøret som i denne oppskriften.
Bak denne retten står mesterkokk og småbarnspappa Kjartan Skjelde og Berit Nordstrand, legen og seksbarnsmoren som er kjent for sine kostholdsråd.
Oppskriften kommer fra kokeboka Hellstrøm Jr . som ble kåret til Beste norske kokebok i 2012. Den er derfor så enkel at også familiens yngste kan kan delta.
Får du tak i vårkylling kan du grille en hel kylling. Det tar noe lengre tid. Med alt det deilige tilbehøret kan du glede til smakfullt måltid.
Slik skal du lage lammerygg med kål. Hvitløk, timian, soyasaus setter en ekstra spiss på retten.
Sild smaker perfekt om sommeren. Prøv bare denne lekre italienske varianten med brødsalat og du vil ikke angre.
Våre nye landsmenn har brakt med seg en ny matpakkekultur, hvor godsaker pakkes inn i en tynn-tynn deig som deretter å varmebehandles.Her med laks.
Skogsopp og lammefilet med pecorino er en perfekt match som du må prøve. Her er oppskriften.