Svart hvitløk gir ekstra dybde i denne kjøttgryta som kan lages med alle typer kjøtt.
Svart hvitløk gir ekstra dybde i denne kjøttgryta som kan lages med alle typer kjøtt.
En spansk kylling-klassiker som er lett å lykkes med og som kan bli en ny favoritt.
Har du sansen for det litt hotte, skal du lage denne retten. Chilimarinaden og gul paprikasaus sørger for det.
Fondantpoteter er festmat som er gode alene eller som tilbehør. Damper du dem i øl som i denne oppskriften, blir de enda bedre.
Prøv denne tradisjonelle portugisiske klippfiskretten med knuste poteter og grønnsaker.
Aligot kombinerer potet og ost som sammen skaper magi. Smaker godt alene med brød, til pølser eller andre kjøttretter.
Kyllingfrikassè er ekstra deilig og lunt når vintermånedene er her. Her er varianten du lager fra bunn av som imponerer matfølget ditt.
Denne supertrendy retten er en gammel tradisjon fra Jalisco, Mexico.
Den søritalienske chilipølsen nduja setter sitt særpreg på denne torskeretten.
Lag en litt annerledes Wellington. i Denne skal du bruke hjortekjøtt. Tilbehøret, en deilig einerbærsaus, setter et deilig preg på retten.
Prøv kokkelandslagets Gunnar Jensens grillet hval med syltet potet, bakt sellerirot og rømmesaus med ramsløk. Enkel å lage, og smaker himmelsk.
Her skal du marinere makrellen i escabeche, Den er mye brukt i Middelhavsregionen og gir fisken er deilig frisk smak.
En deilig kald sommerrett med makrell og agurksalat og kokte nypoteter til. Og selvfølgelig pepperrotrømme.
Med rester fra julematen og ferdig kraft fra butikk eller fryser lager du ramen raskt.