Denne deilige potetretten er en rett i seg selv, men også utsøkt til torsk eller kjøtt. Den består av potet, løk, hvitløk, laurbærblader, paprika og tomat.
Denne deilige potetretten er en rett i seg selv, men også utsøkt til torsk eller kjøtt. Den består av potet, løk, hvitløk, laurbærblader, paprika og tomat.
Barolo i risottoen gjør den ekstra eksklusiv, men også ekstra smaksrik.
Blomsterkål kalles også kalettes, og er en krysning av rosenkål og grønnkål. En smaksrik grønnsak som passer godt sammen med kjøttboller og tomatsaus.
Supper kan portugiserne, og porsjonene er store. Denne klassikeren med kål lager seg stort sett selv, og blir ekstra god om du lager den av din egen kraft.
Du kommer ikke nærmere et herremåltid enn dette: mye kjøtt kokt mørt i øl. Husk å planlegge. Kjaker er ofte bestillingsvare hos slakteren.
Denne gryteretten, som virkelig er hot, begynner med kyllingkjøttdeig og bønner. Deretter fyller du på med krydder som du finner i denne oppskriften.
Denne rette tar litt tid å lage fordi tomatbuljongen trenger 24 timer før den er klar til å møte ishavsrøya.
Den milde fisken og det syrlige tilbehøret, både i form av surkålen og smørsausen, er forfriskende og svært smakfull.
Har du rester etter middagen med stekt makrell, har du et enda bedre måltid i vente, nemlig i syltet utgave. Den perfekte sommermiddag. Her er oppskriften.
Her en rett som fortjener sin plass på middagsbordet. Sosekjøtt med mørk kjøttkraft smaker like godt i dag som det gjorde for 30 år siden. Her har du oppskriften.
Hvis du aldri har smakt annet enn smaksfattig påleggstunge plastpakket fra kjøledisken, har du noe godt i vente hvis du prøver denne krøllen på tunga.