Det er ingen grunn til å kjøpe disse energibombene, for du lager dem rimelig og bedre hjemme.
Det er ingen grunn til å kjøpe disse energibombene, for du lager dem rimelig og bedre hjemme.
Hver munnfull gir deg alle de gode smakene du liker. Lag stor porsjon, for den kan fint varmes opp dagen etter.
Bibimbap er en enkel og fristende risrett som bør kunne bli en favoritt også på norske middagsbord.
Kombinasjonen av de to favorittkakene brownie og cookies er selvsagt ingen klassiker. Men du verden så godt.
Denne oppskriften ser kanskje komplisert ut, men er egentlig ganske så enkel. Lager du den klassiske tigermelken kvelden før, har du i tillegg en meget sostifikert middag på 10 minutter.
Dette er den mest utbredte salaten i Thailand og er kjent for å være ganske så spicy, men den er så frisk og syrlig, en salat du kan bli litt avhengig av.
Nasi groeng er en klassisk malaysisk/indonesisk rett som direkte oversatt betyr stekt ris. Og nettopp ris er hovedingrediensen.
Denne ddeilieg retten er komponert av mesterkokken Trond Moi. En smaksrik rett og en motpol til svinekjøtt i ribbeform. Perfekt mat for den litt matleie.
En oppskrift som tar deg under halvtimen å lage. Wok med saftig biffkjøtt sier ingen nei til. Og vi kan love deg at den ikke er smaksfattig. Tvert om.
Kylling gjør seg godt i fruktige salater. Her spisser vi salaten med peanøtter.