Reinsdyrfilet er kanskje den edleste råvaren som finnes med sin fantastiske mørhet og rike men også milde sødmefylte smak. I denne oppskriften balanseres denne sødmen av en syrlig plommesaus.
Reinsdyrfilet er kanskje den edleste råvaren som finnes med sin fantastiske mørhet og rike men også milde sødmefylte smak. I denne oppskriften balanseres denne sødmen av en syrlig plommesaus.
Gjør skinkebiffen litt mer hot med krydder fra det indiske kjøkken. Legg de på grillen med spyd og lag litt ekstra korianderraita.
Svinenakke er i løpet av kort tid blitt en av de mest populære stykningsdelene av svinet. I denne oppskriften urtebaker vi den og har rotgrønnsaker til.
Denne oppskriften på lammestek med ovnsstekte grønnsaker og sjysaus har alt som trengs for en virkelig stor smaksopplevelse.
En av Norges beste kokker gjennom tidene, Odd Ivar Solvold, har laget denne fabelaktige retten med steinbit. Enkel er den også.
Flatbiff av reinsdyr smaker fantastisk når du tilbereder den slik vi her foreslår for deg.
En festmeny har nesten alltid en skikkelig hovedrett av kjøtt. Vi foreslår rosastekt reinsdyr med røde plommer. Her er oppskriften.
Har du noen gang forsøkt fish and chips som festmat. Denne oppskriften med steinbit kommer til å bli godt mottatt av så vel store som små. Oppskriften er enke å følge.
Du må lage denne deilige retten mesterkokken Odd Ivar Solvold har komponert for deg.