- Kutt alle grønnsakene i fine strimler 7-8 cm lange og ha klart.
- For å få tynne skiver av gulroten og agurken kan du bruke en potetskreller.
- Skjær ytrefilet av svin i fingertykke strimler. Stek strimlene i flere omganger i olje i en wok eller varm stekepanne, 2-4 minutter. Krydre med salt og pepper.
- Ha et rispapir i et fat med lunkent vann i noen sekunder, til det blir mykt.
- Legg det myke rispapiret over på en fuktet fjøl. Legg på kjøtt og grønnsaker.
- Brett rispapiret over fyllet, brett inn kantene på rispapiret og rull sammen.
Server de ferske vårrullene med woksausen som en dipp.
Tips: Her kan du bruke de grønnsakene du liker best, gjerne også bønnespirer, mynte og frisk koriander. Rispapir finner du i velassorterte dagligvarer eller i asiatiske butikker.
Du kan også prøve en av våre andre oppskrifter på vårrull
Lekre oppskrifter med svinekjøtt
Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene
Her finner du veldig mange wokretter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig