- Splitt opp fisken helt ned til sporen og ta ut ryggbenet uten å skjære ut filetene.
- Legg fisken flatt ut med skinnsiden ned og dryss på en blanding av salt, sukker, pepper og dill. Legg på et lett press og la fisken stå i kjøleskap i ett døgn. Skrap av krydderblandingen, pensle fisken med olje og legg den i en dobbel grillrist. Skjær paprikaene i brede strimler.
- Skjær fennikelen i tykke skiver langsetter. Pensle grønnsakene med olje og legg dem i risten sammen med ishavsrøya. Stek det hele på grill til fisk og grønsaker gjennomstekt, ca. 4 minutter på hver side. Snu ofte.
- Server rømme eller kesam med hakkede urter i til fisk og grønnsaker.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig