Grillet tørrfisk med sennepsgrønnsaker, petit pois-puré, baconsmør og aiolipoteter

Ingredienser

Grillet tørrfisk
600 g utvannet tørrfisk
Sennepsgrønnsaker
4 stk gulrot
1 ss Dijon-sennep
Petit pois-puré
75 g smør
0.5 dl fløte
Baconsmør
50 g bacon
100 g smør
Aiolipoteter

Fremgangsmåte

Grillet tørrfisk:
Renskjær tørrfisken og grill den på begge sider på en grillpanne eller vanlig grill.

Sennepsgrønnsaker:
Kutt grønnsakene i staver og bak dem ved 150 grader i 5 min. med salt, pepper og litt olje. Visp sammen sennepene og sukker og spe med hvitvinseddik og olivenolje. Bland vinaigretten inn i grønnsakene

Petit pois-puré:
Blansjer ertene i kokende vann og kjør dem på blender med smør og fløte til den er helt glatt.

Baconsmør:
Kutt bacon i bittesmå terninger og sprøstek dem i en stekepanne. Tilsett smøret og la det bli nøttebrunt. Tilsett balsamicoeddiken og kok ned til god smak. Smak til med salt og pepper.

Aiolipoteter:
Blansjer potetene og friter dem like før servering. Vend potetene i aioli og smak til med salt.

Sendt inn av

4
4/5 etter 13 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen