Hakk kamskjellene på samme måte som tunfisken. Bland med chili, litt revet sitronskall og noen dråper sitronsaft, olje og koriander. Smak til med salt og pepper. Formes som små egg og serveres i en skje som ligger oppå havsalt i et martiniglass.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Hakk kamskjellene på samme måte som tunfisken. Bland med chili, litt revet sitronskall og noen dråper sitronsaft, olje og koriander. Smak til med salt og pepper. Formes som små egg og serveres i en skje som ligger oppå havsalt i et martiniglass.
Sendt inn av Svein-Erik Renaa og Yngvar Nielsen
Legg ferske kamskjell på grillen og server med den deilige puréen vi anbefaler.
Her får scampien seg en plass i høyden, og kan skue ned på en basilikumsjø. Over seg får den deilig appelsinsaus. Alt hviler på en toast.
En herlig match mellom to av havets delikatesser. De får følge i panna av skinke og andre godsaker.
Har du reker til overs etter helgen, eller noen på lur i fryseren. Eller fikk du tak i noen fra fiskedisken som du har lyst til å gjøre en litt annen vri med enn bare majones og sitron? Da skal du prøve denne oppskriften.
Denne sjokolade-cookie-kaken lager du enkelt på grill eller vanlig stekeovn.
Les hele sakenKombinasjonen av fet yoghurt med hvitløk, posjerte egg og chiliolje eller -smør er rett og slett digg.
Les hele sakenDu starter forberedelsene dagen før og mens lammebogen godgjør seg på grillen, lager du tilbehøret. Bedre kan det knapt gjøres.
Les hele sakenDet velsmakende lammekjøttet finner vi i nesten alle matkulturer, og her får du noen spennende oppskrifter fra mer eksotiske strøk.
Les hele sakenDu skaper god midtukestemning med denne smakfulle suppen. Rimelig og ikke minst lettvint er oppskriften også.
Les hele sakenDet er takket være den fantastiske 2019-årgangen som har gitt en vin som vil utvikle seg videre i minst 10-12 år.
Les hele saken