Dryss salt og pepper på kyllingfiletene og stek dem over middels høy varme i litt smør til de blir pent brunet, ca 2 minutter på hver side.
Legg filetene over i en smurt ildfast form. Legg på friske salvieblader og rull en skive parmaskinke rundt hver filet. Legg filetene tilbake i den ildfaste formen med skjøten på skinkeskivene ned
Bland revet parmesan og sveitserost og dryss dette over kyllingfiletene. Sett formen øverst i ovnen ved 225 grader og gratiner i ca. 10 minutter eller til osten er smeltet og kyllingen er gjennomstekt.
Kok båndspaghetti som anvist på pakken. Hell av vannet når pastaen fortsatt har litt tyggemotstand i midten (al dente).
Ha i fløte, tomater og hakkede krydderurter i pastaen og rør godt rundt.
Anrett pastaen på en stor tallerken med kyllingfiletene oppå og pynt med oliven og frisk salvie.