Foto: Tine kjøkken

Lettvint fiskegryte

Det skal ikke mye til for å lage en god fiskegryte. God sjømat har så mye egensmak at det trengs ikke så mange ingredienser. Her er den enkle oppskriften.

Fremgangsmåte

Vask og kutt purre i tynne skiver.

Fres purre i smør i en vid gryte eller panne i noen minutter og strø over hvetemel. Spe med melk under stadig omrøring. La koke noen minutter for å få bort melsmaken. Tilsett valgfri paprika.

Skjær torskefileten i store terninger a 3x3 cm. Fordel fisken i sausen. La den ligge og trekke i 5 - 10 minutter.

Ha i reker rett før servering. Serveres med ruccula eller en blandet salat og nykokt ris ved siden av.

Tips:
Her kan du godt bruke en annen type fisk slik som sei, steinbit eller laks dersom du ønsker det.

Sendt inn av

5
5/5 etter 14 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen