Skjær mørbradbiffene i terninger på ca 2 cm og sett annenhver bit kjøtt og grønnsaker på spydene. Brunes i panne og etterstekes i stekeovn på 170 grader i ca 5 minutter.
Sataysaus:
Ha alle ingrediensene til sataysausen i en foodprocessor/stavmikser til blandingen blir en tykk saus. Pensles over spydene før servering.
Kutt alle grønnsakene i mindre biter og legg alt i isvann i 5 minutter slik at alt blir crispy. Rist godt av vannet og bland.
Ha over en dressing av saften av 2 lime og 2 dl olivenolje, smak til med salt og pepper.
Biff av indrefilet smker fortreffelig året rundt, men når den før følge av Parma-skink rotgrønnsaker og en smaksintens urteolje, blir det virkelig fest.
Svart hvitløk - black garlic - er en ingrediens som kokker er veldig fascinert av. Slik hvitløk får du kjøpt og selv om prisen er høy, er den drøy i bruk, og verd hver krone for resultatet den gir.