Rå salma laks med sesam- og soyavinaigrette

Antall porsjoner

4

Ingredienser

Salma laks, backloin, 100 gr pr pers
6 ss sesamolje
3 ss light soya saus
egenlaget sprøstekt løk, fra en halv løk. Finhakket. 
½ chili
to gode tommelstørrelser ingefær
litt hvitløk
revet limeskall
Diverse salat (ruccola, crispi salat, lollo rosso etter ønske)

Fremgangsmåte

Sprøstek løken. Skjær laks i tynne skiver.
 
Bland sammen ingrediensene til dressing. Dander laksen oppå salaten og hell over dressingen.

Sendt inn av

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Nybaltisk kjøkken i emning

Det er nok ikke lenge igjen før Michelin-inspektørene beveger seg nordover i østersjøområdet. Og White Guide utvider allerede i 2017 med Baltikum. Det er uansett økende optimisme og matglede blant de beste kokkene i denne populære destinasjonen for nordmenn. Les hele saken

Til toppen