Avkjøl bunnen.
Visp sammen eggeplommer, sukker, sitronsaft og 1,5 dl riesling i en kjele og la alt varmes forsiktig opp.
Kremen tykner rundt 80 grader. Når kremen er tykk helles den over i en bolle.
Trykk vannet ut av gelatinen og løs denne opp i ½ dl riesling ved svak varme.
Når gelatinen er oppløst blandes denne først med 3 ss av den tykke kremen. Bland alt så sammen. Sett kremen kaldt og rør av og til.
Når vinkremen begynner å stivne, pisker du opp kremfløten og vender vinkremen forsiktig i.
Legg kakebunnen på et fat og sett en ring rundt bunnen.
Fordel kremen på kaken og jevn den ut.
Vask og ta bort steinene i druene. Tørk dem skikkelig og legg dem på kaken. Trykk dem gjerne litt ned i kremen.
Sett kaken kaldt i 2-3 timer.
Kok opp rieslingen og sukkeret. Trekk kjelen fra varmen og ha i gelatinen.
Når geleen er kald, kan den helles over kaken i et tynt lag som akkurat dekker druene.
Sett kaken kaldt i 30 minutter til.