- Kle en form med aluminiumsfolie og legg baconskivene utover. Bak baconet i stekeovnen ved 200 grader til det er jevnt sprøtt.
- Ha litt smør på brødskivene og legg på ett stort salatblad på hver skive.
- Skjær gode skiver av leverposteien, grov, og legg dem på skivene.
- Topp opp med to baconskiver til hver og skivete sure agurker.
Tips: Varm gjerne leverposteien litt i ovnen rett før du har den på skiven.
Hvis du i tillegg har på en skive sjy (mørk aspik) og skivet saltkjøtt på toppen har du det klassiske danske smørbrødet Dyrlegens nattmat.
Flere fristende oppskrifter på smørbrød finner du her
Flere fristende oppskrifter på smørbrød finner du her
Her kan du forsyne deg av veldig mange oppskrifter på sandwich
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig