Kok villris og vanlig ris etter anvisning på pakken.
Fjern alle bein i fiskefileten og børst skinnet godt. Skjær den i serveringsstykker og stek den med skinnsiden ned.
Rens og skjær grønnsakene i strimler eller biter. Kok dem møre i lettsaltet vann eller fiskekraft/buljong.
Bland sammen grønnsaker, ris og olivenolje og la det stå i 5 minutter.
Appelsinsaus:
Stek løken i olivenolje. Tilsett appelsinjuice, fiskekraft og korianderfrø. Kok inn til om lag det halve. Jevne sausen med maisennamel om nødvendig. Sil sausen og smak til med salt og pepper.
Server den stekte fisken med appelsinsausen, grønnsakrisen og gjerne litt brød i tillegg.
Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene
Her finner du mange flere oppskrifter med skrei og torsk
Her finner du mange oppskrifter med torsk
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig