Den er forresten veldig rask å lage - den lager seg selv, mer eller mindre, men følge med slik at den ikke blir tørrstekt.
Dagens rett
![Når fisken gratineres med parmesan og får følge av tomatsalsa og remulade med kick, blir det fest også midt i uka Når fisken gratineres med parmesan og får følge av tomatsalsa og remulade med kick, blir det fest også midt i uka](https://www.aperitif.no/storage/image/core_files/2024/3/10/ab86537529372249185df735ee721c89/jpg/aperitif/article_details_medium/iStock-1231889558.jpg)
Foto: (GEOLEE)
Når fisken gratineres med parmesan og får følge av tomatsalsa og remulade med kick, blir det fest også midt i uka
Om du bruker torsk,, sei eller annen fisk, er hipp som happ. Her er det tilberedningen og tilbehøret som gjelder. I
12 Mars 2024 - 01:00
Gratinert torsk med tomatsalsa
![Gratinert torsk med tomatsalsa](https://www.aperitif.no/storage/image/core_files/2024/3/10/ab86537529372249185df735ee721c89/jpg/aperitif/news_recipe_large/iStock-1231889558.jpg)
Fremgangsmåte
- Skjær fiskefileten i like store stykker.
- Bland sammen ost, finhakket estragon eller dill, brødsmuler og olje.
- Smak til med salt og pepper og legg på toppen og rundt fiskestykkene.
- Ha fiskestykkene på et smurt brett og gratiner i ovnen ved 180 grader til toppen blir sprø og gyllen.
- Fiskestykkene er da ferdig stekt.
- Tomatsalsa: Tomatene skoldes og innmaten fjernes.
- Hakkes så grovt og blandes med resten av ingrediensene.
- Remulade: Rør sammen ingrediensene jevnt.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 274.90 kr Basisutvalget87 POENG
Forsiden akkurat nå