Amaretto sours popularitet skyldes kombinasjonen av det uttalt søte og syrlige med et lett krydderbitt. I denne feststemte lettere utgaven får amaretto drahjelp av prosecco til sødmen og limesaften står for syrligheten. Denne enkle kombinasjonen gjør rent bord (og tomt barskap) på festen.
Ingrediensene til denne drinken har du garantert allerede - klart alternativ til 17. mai
Les også
Amaretto sour prosecco drinkoppskrift
Fremgangsmåte
- Hell amaretto og limesaft i et avkjølt høyt glass.
- Topp med prosecco og pynt med limeskall.
Her er utvalget av amaretto i basis
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Apéritif
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
En lun salat med couscous, kylling og bakte grønnsaker er mettende og godt
Den er også en fin måte å rydde i kjøleskapet på, for her kan du bruke de grønnsakene du har. Det gjelder bare å være litt kreativ.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Når fisken får et opphold i urtemarinade, er det veldig lite ekstra som trengs utover steking
Steinbit er en av våre mest spennende fiskeslag som dessverre er truet av overfiske. Men en gang i blant, og spesielt om den du får tak i er fra bærekraftig oppdrett, er det en super gjest på tallerkenen.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Få smaken på tyrkisk mat før ferien med güvec
Denne tradisjonelle tyrkisk lammegryte med masse grønnsaker, er veldig lettvint å lage, siden den stekes ferdig i stekeovnen. Passer det ikke i dag er oppskriften kanskje gull verd i helgen?
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Sommerfriskhet i hver slurk med lime, akevitt og mynte - det er alt som trengs
Cocktailen Southside lages med gin, men i denne er det brukt akevitt som gir en litt annen karakter, men fortsatt veldig frisk.
Les hele sakenEn lun salat med couscous, kylling og bakte grønnsaker er mettende og godt
Den er også en fin måte å rydde i kjøleskapet på, for her kan du bruke de grønnsakene du har. Det gjelder bare å være litt kreativ.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Når fisken får et opphold i urtemarinade, er det veldig lite ekstra som trengs utover steking
Steinbit er en av våre mest spennende fiskeslag som dessverre er truet av overfiske. Men en gang i blant, og spesielt om den du får tak i er fra bærekraftig oppdrett, er det en super gjest på tallerkenen.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Her finner du juniutgaven av Apéritif magasin
Bli med til Stavangers ferskeste stjernerestaurant, Hermetikken, Biondi-Santi og Jura, samtidig som vi utforsker det indonesiske kjøkken, med blant annet norskprodusert tempeh.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Nesten full pott til Svanen - nok en gang
Under barshowet Norse Bar Awards 2024 ble Svanen årets bar, også prisen årets barteam tilfalt Svanen samt ikke minst prisen for årets cocktailmeny.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Svinekoteletter blir til supre grillspyd når de får følge av asiatisk potetsalat
Helt vanlige svinekoteletter får et smaksløft etter en runde i denne marinaden.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Få smaken på tyrkisk mat før ferien med güvec
Denne tradisjonelle tyrkisk lammegryte med masse grønnsaker, er veldig lettvint å lage, siden den stekes ferdig i stekeovnen. Passer det ikke i dag er oppskriften kanskje gull verd i helgen?
Les hele saken