Røde drinker har en helt spesiell effekt på oss. De gir umiddelbar lyst på en slurk og når kombinasjonen av farge og smak er så god som i dette tilfellet, behøver du ikke en gang være en veldig avansert bartender.
Bringebær-daiquiri
![Bringebær-daiquiri Overrask din kjære med en gnistrende rød drink](https://www.aperitif.no/storage/image/core_files/2018/2/3/d22a48daa0cb6fd5f1162598fc7a2ce6/jpg/aperitif/article_details_medium/iStock-626175356.jpg)
Overrask din kjære med en gnistrende rød drink
Les også
Bringebær-daiquiri
![Bringebær-daiquiri](https://www.aperitif.no/storage/image/core_files/2018/2/3/e033bb7350d148f0710e7d3cf46c186e/jpg/aperitif/news_recipe_large/phpahnw14.jpg)
Fremgangsmåte
- Mudle (knuse) bringebærene i cocktailshakeren.
- Hell de andre ingrediensene i og rist kraftig i 10-15 sekunder.
- Sil over i et avkjølt cocktailglass.
- Pynt med limeskall og gjerne et par bringbær tredd på en cocktailpinne.
- For å få en frozen daiquiri:
Bland ingrediensene med knust is i en blender. Helles usilt i et avkjølt cocktailglass.
Rom på polet
Sendt inn av Jonas Wiklund
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Når fisken får et opphold i urtemarinade, er det veldig lite ekstra som trengs utover steking
Steinbit er en av våre mest spennende fiskeslag som dessverre er truet av overfiske. Men en gang i blant, og spesielt om den du får tak i er fra bærekraftig oppdrett, er det en super gjest på tallerkenen.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Få smaken på tyrkisk mat før ferien med güvec
Denne tradisjonelle tyrkisk lammegryte med masse grønnsaker, er veldig lettvint å lage, siden den stekes ferdig i stekeovnen. Passer det ikke i dag er oppskriften kanskje gull verd i helgen?
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Sommerfriskhet i hver slurk med lime, akevitt og mynte - det er alt som trengs
Cocktailen Southside lages med gin, men i denne er det brukt akevitt som gir en litt annen karakter, men fortsatt veldig frisk.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Når tiramisu blir bløtkake, passer den perfekt på et hvert kakebord
Tiramisu går alltid i en egen mage, for det er mektige saker. Derfor kan det være lurt å lage den som en bløtkake. Da blir det nok til flere.
Les hele sakenNår fisken får et opphold i urtemarinade, er det veldig lite ekstra som trengs utover steking
Steinbit er en av våre mest spennende fiskeslag som dessverre er truet av overfiske. Men en gang i blant, og spesielt om den du får tak i er fra bærekraftig oppdrett, er det en super gjest på tallerkenen.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Få smaken på tyrkisk mat før ferien med güvec
Denne tradisjonelle tyrkisk lammegryte med masse grønnsaker, er veldig lettvint å lage, siden den stekes ferdig i stekeovnen. Passer det ikke i dag er oppskriften kanskje gull verd i helgen?
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Her finner du juniutgaven av Apéritif magasin
Bli med til Stavangers ferskeste stjernerestaurant, Hermetikken, Biondi-Santi og Jura, samtidig som vi utforsker det indonesiske kjøkken, med blant annet norskprodusert tempeh.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Nesten full pott til Svanen - nok en gang
Under barshowet Norse Bar Awards 2024 ble Svanen årets bar, også prisen årets barteam tilfalt Svanen samt ikke minst prisen for årets cocktailmeny.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Svinekoteletter blir til supre grillspyd når de får følge av asiatisk potetsalat
Helt vanlige svinekoteletter får et smaksløft etter en runde i denne marinaden.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Sommerfriskhet i hver slurk med lime, akevitt og mynte - det er alt som trengs
Cocktailen Southside lages med gin, men i denne er det brukt akevitt som gir en litt annen karakter, men fortsatt veldig frisk.
Les hele saken