Fyll ingrediensene i en shaker med is. Rist godt og sil over i et avkjølt coupetteglass. Pynt med rosmarinkvast og tørket limeskive.
Slik lager du honning- og rosmarinsirup
Server med nachos og hjemmelaget salsa.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Fyll ingrediensene i en shaker med is. Rist godt og sil over i et avkjølt coupetteglass. Pynt med rosmarinkvast og tørket limeskive.
Slik lager du honning- og rosmarinsirup
Server med nachos og hjemmelaget salsa.
Sendt inn av Lene Salbu Talmatch, Lukket Selskap
Magarita er den perfekte måten å begynne utforskningen av tequila - enn si mezcal. Og med et ekstra fruktelement i stedet for den klassiske miksen av tequila, lime og sitruslikør, blir den enda mer lettdrikkelig.
Margarita er en av de mest populære latinodrinkene. I dette tilfellet er det basilikum og appelsinbitter som gjør at den skiller seg fra den opprinnelige drinken.
Mezcal, rødbeter og lime i en drink er nok en ny opplevelse for de fleste. Denne anbefales på det sterkeste.
Med denne drinken kan du forberede deg til noe det beste med jul, de nye filmene. Selv om du må vente til neste år med et gjensyn av Pirates of the Carrribean, kan drinken nytes allerede denne julen.
Den er også en fin måte å rydde i kjøleskapet på, for her kan du bruke de grønnsakene du har. Det gjelder bare å være litt kreativ.
Les hele sakenSteinbit er en av våre mest spennende fiskeslag som dessverre er truet av overfiske. Men en gang i blant, og spesielt om den du får tak i er fra bærekraftig oppdrett, er det en super gjest på tallerkenen.
Les hele sakenJeg er så lei av klagene over at det er så dyrt å spise godt i Norge. Det er dyrt å spise dårlig, akkurat som at det er dyrt å drikke dårlig. Men det som er godt og vellaget er utrolig godt priset.
Les hele sakenBli med til Stavangers ferskeste stjernerestaurant, Hermetikken, Biondi-Santi og Jura, samtidig som vi utforsker det indonesiske kjøkken, med blant annet norskprodusert tempeh.
Les hele sakenHyse, også kjent som kolje, er den hviteste fiskesorten og den foretrukne ingrediens til fiskepudding og -boller. Men den gjør seg også veldig godt i en fiskesuppe.
Les hele sakenDenne tradisjonelle tyrkisk lammegryte med masse grønnsaker, er veldig lettvint å lage, siden den stekes ferdig i stekeovnen. Passer det ikke i dag er oppskriften kanskje gull verd i helgen?
Les hele saken