11 fabelaktige viner fra Veneto (fulltegnet - venteliste)

Velkjente Masi stiller opp med det beste de har laget siden 1985, deriblant fem årganger av den lagringsdyktige Campofiorin.

Italias nordøstre hjørne er velkjent for de fleste, ikke minst gjennom det berømte området Veneto .

Denne kvelden får vi besøk av ingen ringere enn Carina Kurttila fra en av de aller beste produsentene i området - Masi . Huset har en bred protefølje av spennende viner, men denne dagen har vi virkelig en godbit for deg!
 
Gjennom kveldens Super-Venetian-smaking vil Kurtilla presentere ikke mindre enn 11 av de aller beste vinene huset har å by på.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.

Fem årganger
Masi Campofiorin har en spesiell plass i manges hjerter, og denne kvelden skal vi smake ikke mindre enn fem årganger av denne herlige vinen - den eldste er helt tilbake til 1985!
 
Dersom du har lurt på hvordan vin utvikler seg og hvordan de forskjellige årgangene skiller seg fra hverandre, bør du i kke gå glipp av denne smakingen .

Det beste av det beste
Vi nøyer oss ikke med denne vertikalsmakingen av Campofiorin, men vil også presentere én hvitvin og fem andre røde viner. De er alle regnet for å være blant de aller beste vinene fra dette spennende området.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.

Venetos beste?
Masi er kjent for å være en av de beste produsentene i Veneto. Huset har vært i familien Boscainis eie siden slutten av 1700-tallet, og har hele tiden produsert førsteklasses viner fra druesortene Corvina, Rondinella og Molinara, druer som er typiske og tradisjonelle for dette området nord i Italia.

Les mer om Masi her (klikk)

Ta med deg dine venner og kjente og opplev disse utrolige vinene.

Dette er vinene vi får smake denne kvelden:
• Masi Campofiorin 1997 (årgangen ikke tilgjengelig - ca pris kr 240,-)
• Masi Campofiorin 1990 (årgangen ikke tilgjengelig - ca pris kr 300,-)
• Masi Toar 2003 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris 190,-)

OBS! (fulltegnet - venteliste)
 
Dette arrangementet er nå fulltegnet, men du kan registrere deg på venteliste. Vi vil da kontakte deg straks vi kan tilby deg plass(er).

Tid: 23. april 2007 kl. 18.00 - 20.00
Pris: kroner 395,- inkl. mva
Sted: Håndverkeren Kurs- og Konferansesenter, Rosenkrantz' gate 7, 0159 Oslo.

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705 , Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 230407 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 19.04.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .
 

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336

Kommende kurs

Til toppen