15. september i Oslo - Smak prisbelønte viner fra Sicilia

Opplev det beste av hva Sicilia har å by på, i det vi smaker 10 enestående viner fra en av Italias fremste produsenter.
Redaksjonen
07 August 2008 - 18:45

Over hele verden har Planeta sine viner høstet lovord og høye poengsummer blant vinkjennere.
 
Bli med og smak 10 viner i verdensklasse fra denne sicilianske stjernen.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor
 
Ungdommelig kvalitet
Siden 1600-tallet har familien Planeta dyrket jorden i Sambuca di Sicilia, men det var dagens yngre generasjon som satte fokus på kvalitet og særpreg i sine viner.
 
Over de siste 20 årene har familien plantet nye vinområder og har i dag 360 hektar fordelt på fem eiendommer på sørsiden av øya.
 
Her dyrkes det frem både lokale og importerte druevarianter, som gir viner med en helt annen stil og klasse enn hva som har vært vanlig å forbinde Sicilia med.
 
Internasjonal berømmelse
Helt siden de første vinene fra familien kom på markedet i 1995, har de blitt lagt merke til.
 
De har flere ganger mottatt Italias høyeste utmerkelse for vin "Tre Bicchieri", senest i år med sin Burdese 2005.
 
I internasjonale vinmedier har de også fått stor anerkjennelse, og WineSpectator og Robert Parker har gitt flere av deres viner godt over 90 poeng.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor
 
Hvitt, rosé, rødt og søtt
Denne kvelden får du møte en av Planetas fremste vineksperter, Penny Murray, som leder deg gjennom en smaking av ti enestående viner.
 
Her vil du få oppleve hvilken eleganse og raffinement du finner i deres viner, i det vi smaker fire hvite, fire røde, én rosé og én dessertvin.
 
Du får også smake Planetas egen olivenolje som de også har høstet stor anerkjennelse for.
 
 
Gå ikke glipp av denne spennende smakingen - meld deg på i dag.

Dette er vinene du får smake:
 

è Meld deg på her (klikk)
Arrangementet er nå avholdt
Tid: 15. september 2008 kl. 18.00 - 20.00
Pris: kroner 395,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Ring 22 33 44 70 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 08.09.08 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.
 

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset
+
Ukens vin

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset

For her får du bedre vin enn på de fleste «tabepnaer».

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

2022 har gitt tørr riesling som kan vinne nye tilhengere
+
Tester
74 vinnyheter fra Tyskland testet spesialpol april 2024

2022 har gitt tørr riesling som kan vinne nye tilhengere

Men kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline
Dagens rett

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline

Lakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt
Dagens rett

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt

Bruker du skiver av lammelår, får du en usedvanlig smakfull gryterett som ikke krever mer enn noen strakser av forberedelser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset
+
Ukens vin

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset

For her får du bedre vin enn på de fleste «tabepnaer».

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

2022 har gitt tørr riesling som kan vinne nye tilhengere
+
Tester
74 vinnyheter fra Tyskland testet spesialpol april 2024

2022 har gitt tørr riesling som kan vinne nye tilhengere

Men kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør
Dagens rett

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør

Nå er aspargesen blitt så tilgjengelig og rimelig, at du fint kan la den spille hovedrollen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline
Dagens rett

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline

Lakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her