Absolut Hunk - Sex og Singelliv 

Tidligere i år kom produsenten av Sex og Singelliv med en uvanlig forespørsel til vodkaprodusenten Absolut. De ønsket å ha med en egen versjon av den prisbelønte annonsekampanjen til Absolut i en episode av serien. Tidligere denne uken kunne du se resultatet på norsk TV3. Drinkoppskrift og selve annonsen får du her.

Dette er episodens plott:
Samantha, en av de livsglade karakterene i serien, bruker sine kontaker som pr-konsulent for å imponere en ung mann hun har holdt et godt øye til en stund. Smith, som mannen heter i serien, har en drøm om å bli berømt. Samantha arrangerer det slik at Smith får ta del i en av verdens mest berømte reklamekampanjer. Kampanjen, med det kjekke navnet ABSOLUT HUNK (kjekkas), består blant annet av en seks meter høy plakat på selveste Times Square, der kjæresten hennes figurerer splitter naken, kun med en flaske ABSOLUT VODKA plassert foran sine edlere deler.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Absolut Hunk

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

4 stk
deler Absolut Vanilia

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen