Amundsen utvider laget

Vin- og brennevinsimportøren Amundsen har ansatt Joachim S. Knutsen (25) som Brand Ambassador. - Vi ønsker en tettere dialog med bar- og restaurantbransjen, og er svært glade for å ha fått med Joachim på laget, sier Cathrine Amundsen Dahl, daglig leder i Amundsen.

Joachim S. Knutsen blir den 18. ansatte i et stadig voksende Amundsen-team. Som Brand Ambassador skal han jobbe spesielt med brennevinsmerkene ABSOLUT VODKA, Plymouth Gin og pærelikøren Xanté. Hans oppgave blir å kvalitetssikre arrangementer og Amundsens dialog med bransjen, samt profilering og imagebygging av merkevarene.

- Joachim har erfaring fra både Vinmonopolet og importbransjen. Denne bakgrunnen, kombinert med hans kontaktnett og interesse for profilbygging og image, vil gjøre ham til en viktig ressurs for oss, sier Amundsen Dahl.

Absolutt utfordrende
Knutsen kommer fra stillingen som Key Account Manager hos Norex International. Han har også flere års erfaring fra Vinmonopolet.

- Jeg gleder meg til å ta fatt med arbeidet hos Amundsen. Det blir spesielt utfordrende å jobbe med en så kreativ og sterk merkevare som ABSOLUT, sier Joachim S. Knutsen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen