Dagens rett

Anna Kathrines tomatspesial

Mandagens meny byr deg på en smakfull tomatsalat. Men her er også mer kontinentale smaksnyanser, i form av nøtter, ost, olje og balsamico. Med andre ord; ingen grunn til å ikke la seg rive med og oppleve noen streif av sommerlig smak. I glasset klarer vi oss med friskt vann.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Anna Kathrines tomatspesial

Fremgangsmåte

Skyll rucculasalaten og riv den opp før den blandes med tomater i skiver.  Legg den over på et egnet serveringsfat. 
 
Bland olje og eddik og hell over.
 
Fordel grovhakkede, ristede valnøttkjerner og skiver av blåmuggost over.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen