Avtale med Rezidor

The PURE Water Company har inngått avtale med hotellkjeden Rezidor.

Som vannleverandør skal PURE Water kunne levere drikkevannsanlegg til alle Radisson Blu og Park Inn-hoteller i Europa.
 
Begge parter har som mål at flest mulig Rezidor-hoteller skal få løsningen. 
 
Komplette løsninger
The PURE Water Company installerer og drifter komplette løsninger for kjøling og servering av drikkevann, med og uten kullsyre til kontor-, hotell- og restaurantmarkedet.
 
Inkludert i konseptet leveres gjenbruksflasker i prisbelønt design.
 
Selskapets forretningsidé bygger på den logiske brist som ligger i å tappe vann på flasker fra diverse kilder, for så å transportere vann med forurensende transport på kryss og tvers av kontinenter.
 
Unødvendig
I Europa er dette helt unødvendig, da man med hjelp av relativ enkel og kjent teknologi kan produsere minst like bra vann på stedet der vannet skal konsumeres, mener selskapet.
 
- Vi er veldig fornøyde med at hotellkjeden Rezidor har valgt oss som leverandør, og de vil bli en viktig referanse i vår videre satsing og anerkjennelse i Horeca-markedet, sier Axel Øiseth, daglig leder i The Pure Water Company i en pressemelding.
 
- PURE-systemet gir hotellene mulighet til å servere drikkevann av høy kvalitet på en miljøvennlig og kostnadseffektiv måte, sier Øiseth.  
 
Vokser raskt
Hotellkjeden Rezidor er et av verdens raskest voksende hotellselskap. Gruppens portefølje inkluderer 370 hoteller i drift og under bygging, med mer enn 78 000 rom i 58 land.
 
Rezidor driver hotellkjedene Radisson Blu Hotels & Resorts, Regent Hotels & Resorts, Park Inn og Country Inns & Suites i Europa, Midt Østen og Afrika.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen