Avtale med Rezidor

The PURE Water Company har inngått avtale med hotellkjeden Rezidor.

Som vannleverandør skal PURE Water kunne levere drikkevannsanlegg til alle Radisson Blu og Park Inn-hoteller i Europa.
 
Begge parter har som mål at flest mulig Rezidor-hoteller skal få løsningen. 
 
Komplette løsninger
The PURE Water Company installerer og drifter komplette løsninger for kjøling og servering av drikkevann, med og uten kullsyre til kontor-, hotell- og restaurantmarkedet.
 
Inkludert i konseptet leveres gjenbruksflasker i prisbelønt design.
 
Selskapets forretningsidé bygger på den logiske brist som ligger i å tappe vann på flasker fra diverse kilder, for så å transportere vann med forurensende transport på kryss og tvers av kontinenter.
 
Unødvendig
I Europa er dette helt unødvendig, da man med hjelp av relativ enkel og kjent teknologi kan produsere minst like bra vann på stedet der vannet skal konsumeres, mener selskapet.
 
- Vi er veldig fornøyde med at hotellkjeden Rezidor har valgt oss som leverandør, og de vil bli en viktig referanse i vår videre satsing og anerkjennelse i Horeca-markedet, sier Axel Øiseth, daglig leder i The Pure Water Company i en pressemelding.
 
- PURE-systemet gir hotellene mulighet til å servere drikkevann av høy kvalitet på en miljøvennlig og kostnadseffektiv måte, sier Øiseth.  
 
Vokser raskt
Hotellkjeden Rezidor er et av verdens raskest voksende hotellselskap. Gruppens portefølje inkluderer 370 hoteller i drift og under bygging, med mer enn 78 000 rom i 58 land.
 
Rezidor driver hotellkjedene Radisson Blu Hotels & Resorts, Regent Hotels & Resorts, Park Inn og Country Inns & Suites i Europa, Midt Østen og Afrika.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Vinmesse 11. mars i Oslo

Årets begivenhet: Flere hundre av de beste vinene fra mer enn 50 vinhus

Bli med på en fabelaktig vinmesse med en bredde du sjelden ser maken til. Smak flere hundre viner fra noen av verdens beste produsenter. Ta med en venn, kollega eller en du er glad i og bli med på årets store begivenhet for den vinintresserte. Les hele saken

Til toppen