Dagens rett

Bakt laks med ratatouille

Søndag er en utmerket dag for fisk. Laks er heldigvis rimelig, vel og merke dersom den er av den "tamme" sorten. Frisk hvitvin står også på menyen, så det er bare å kose seg med god mat og drikke!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Bakt laks med ratatouille

Fremgangsmåte

Smør en ildfast form og sett stekeovnen på 180 grader. Skjær fisken i serveringsstykker, legg disse i den ildfaste formen og strø salt og pepper over. Ha loff uten skorpe, hvitløk, persille og basilikum i en foodprosessor og kjør til en jevn masse. Legg denne massen på toppen av fiskestykkene. Stekes ca 15 minutter ved 180 grader.

Skjær ingrediensene til salsaen i små terninger. Ha olje i en panne og tilsett alle ingrediensene untatt tomatene. Surr til grønnsakene er myke da tilsettes tomatene. La småkoke i 10 minutter og smak til med salt og pepper.

Fotograf: Russel French

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen