Bakt kveite med agurksalat
Fremgangsmåte
- Skjær kveitefileten i 4 servingsstykker.
- Del grønnsakene i pene biter og kok dem møre i saltet vann.
- Skrell agurken og del den i skiver på langs. Bland eddik, sukker og olje og mariner agurken i noen minutter mens du baker fisken.
- Legg kveitestykkene på bakebrett og stek i stekeovn i 8 - 10 minutter ved 100 grader.
- Legg opp de lune grønnsakene på agurkskiven og legg kveiten ved siden av.
- Drypp litt god olivenolje over fisken og tallerkenen, og drypp noen dråper balsamico rundt.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 329.80 kr Bestillingsutvalget92 POENG
-
90 POENG
-
90 POENG
-
89 POENG
-
ØsterrikeVolum: 0.75 l Pris: 389.00 kr Bestillingsutvalget89 POENG
-
88 POENG
-
ChileVolum: 0.75 l Pris: 149.90 kr Bestillingsutvalget85 POENG