Dagens rett

Bakt Norsk kveite med agurksalat

En av verdens aller beste råvarer blir i dag servert deg av en ekte mesterkokk!

Dagens rett er signert ingen ringere enn fjorårets vinner av den presitsjetunge kokkekonkurransen, Trophee Passion - Kari Innerå.
 
24-åringen, som til daglig jobber ved Gastronomisk Instiutt, er et velkjent navn innen kokkeverden, og denne retten var et av hennes bidrag til konkurransen årets kokk der hun var en av finalistene.
 
Råvaren er det heller ingenting å utsette på - norsk kveite ble sågar benyttet i årets Bocuse d''Or som ble avholdt i februar 2007.
 
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Bakt norsk kveite med agurksalat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

Grønnsaker
1 stk
2 ts

Fremgangsmåte

Skjær kveitefileten i 4 servingsstykker.
 
Del grønnsakene i pene biter og kok dem møre i saltet vann.
 
Skrell agurken og del den i skiver på langs. Bland eddik, sukker og olje og mariner agurken i noen minutter mens du baker fisken.
 
Legg kveitestykkene på bakebrett og stek i stekeovn i 8 - 10 minutter ved 100 grader.
 
Legg opp de lune grønnsakene på agurkskiven og legg kveiten ved siden av.
 
Drypp litt god olivenolje over fisken og tallerkenen, og drypp noen dråper balsamico rundt.
 

Sendt inn av

Foto: Audun Aagre

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen