Baltazar fusjonerer med Sult

Eierne går sammen i en ny restaurantgruppe.

Sult gruppen og Baltazars eier Dag E. Tjersland skrev torsdag under en atale om å fusjonere alle sine restauranter og virksomheter i en ny restaurantgruppe.

Den nye gruppen får navnet Sult Baltazar Restauranter, og vil bestå av Baltazar, Trattoria Cappuccino, Elvebredden, Soria Moria Bar og Bistro, Hvalstrand Bad, Tveter Gård, Lille Herbern, Hukodden Strandrestaurant, Kulinariske togreiser, Sporten, cateringvirksomheten Sult Hjem, Fjordterrassen og Spikerboks.

I tillegg til dette vil vi den nye gruppen ha lisens til egenimport av vin og matvarer.
- Vi tror denne fusjonen vil styrke alle våre restauranter ved at vi utveksle all den kompetanse og erfaring vi samlet sitter på. Slik kan vi alle bli bedre og levere enda bedre opplevelser for våre gjester, skriver de nye eierne i en pressemelding.

Hver enkelt restaurant i gruppen vil være organisert som en egen virksomhet med egen daglig leder som i dag. Den nye restaurantgruppens ledergruppe vil bestå av:
• Tommy Gilen, daglig leder
• Dag E. Tjersland, produkt og konseptsjef
• Bernt Bucher Johannessen, markedssjef

22. desember er det slutt for restauranten Sult i Thorvald Meyers gate, 14 år etter at Bernt Bucher-Johannessen startet den sammen med fem kamerater.
- Folk vil heller ha folk tapasen på Delicatessen eller burgeren til Vardøen, sier han til Aftenposten.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen