Dagens rett

Biff Creole

Kjøp inn en solid kjøttbit og fyr opp grillen eller stekepanna. Nå er det nemlig duket for en herlig torsdagsmiddag der den saftige biffen matches mot en rik australsk vin - selvsagt av det røde slaget. Kos deg!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Biff Creole

Fremgangsmåte

Kok risen etter anvisning på pakken, og bland inn ferdig rensede reker når risen er ferdig kokt.

Krydre biffene, og stek dem på middels varme til de begynner å piple på oversiden. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.

Kutt løk, paprika og stangselleri i biter, hvitløken hakkes og dette får surre i panna sammen med biffen de siste par minuttene. Tilsett hakkede tomater, og smak til med cayennepepper og sukker.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Her finner du flere biffoppskrifter fra Apéritifs Kokebok

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen